Laurette Atindehou a rupt tăcerea și a dat detalii despre relația cu Ion Țiriac. Totuși, vedeta a vrut să păstreze și o urmă de mister.

După ani în care s-au făcut foarte multe speculații, dat fiind faptul că mulatra a fost văzută cu mai multe mașini ale miliardarului român, Laurette rupe tăcerea și dezvăluie ce relație are cu Ion Țiriac. Fotomodelul  a recunoscut, în trecut, că a fost ajutată de Ion Ţiriac.

Ce a fost între Laurette și Ion Țiriac?

Despre cei doi au apărut informații în spațiul public că ar avea o relație amoroasă. Laurette (38 de ani) și Țiriac (83 de ani) au fost surprinși în mai multe rânduri la braț, fără să se ferească de ochii curioșilor

„Întrebarea asta mi s-a pus de atât de multe ori, dar nu aș putea să răspund la ea. O să las așa să rămână o enigmă pentru toți cei care sunt curioși. Adevărul este că este foarte frumos să stai în preajma domnului Ion Țiriac, și cred că orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui și nu pot să zic că a fost onoare, că până laurmă și eu sunt o femeie foarte frumoasă, exotică, independentă, pe care și-o dorește orice bărbat, zic eu.

Din toate experiențele pe care le-am avut, nu a fost bărbat care să refuze. Eu sunt foarte mândră de mine că am putut să ies la o cină sau două sau trei sau patru, nu se știe niciodată, cu domnul Ion Țiriac.„, a declarat Laurette.

„Ion Ţiriac este un om puternic şi foarte sufletist”

Vedeta are numai cuvinte de laudă la adresa miliardarului român: E un gentleman, un om puternic, cu simțul umorului și foarte sufletist, dincolo de imaginea de om puternic”.

Vrea să se împace cu fostul iubit

La momentul actual, Laurette este într-o relație, însă a făcut o declarație neașteptată. Sexy mulatra vrea să se împace cu fostul iubit, tatăl fetiței ei.

Da, m-aș împăca cu tatăl fetiței mele, de ce nu? Acum suntem în relații foarte bune, timpul le rezolvă pe toate, am trecut peste tot ce înseamnă răni sufletești, avem un copil minunat, frumos, isteț, un copil pe care ni l-am dorit amândoi și trebuie să fim niște părinți responsabili, care să gândim matur, pentru copilul nostru, că până la urmă am avut o relație frumoasă de 9 ani, o grămadă de timp și din care a rezultat rodul iubirii noastre și avem o fetiță absolut superbă.

Asta înseamnă că noi chiar ne-am iubit, doar că, la un moment dat, oamenii se mai și despart. Deci, nu este exclusă varianta de împăcare, nu se știe niciodată, mai ales acum în vremurile astea pe care le trăim. Întotdeauna, familiile în momentele mai dificile se reunesc. Așa a fost la momentul acela, nu ne-am mai înțeles și ne-am despărțit.

Noi am încercat să ne mai împăcăm. În acest moment, nu a mai făcut pași către mine, pentru că fiecare dintre noi ne-am găsit fericirea. El are o relație de vreo trei ani de zile cu Majda Aboulumosha, eu la fel sunt într-o relație„, a mărturisit, Laurette.

Foto FACEBOOK