Pe 21 noiembrie, în Qatar ia startul Campionatul Mondial de Fotbal 2022, care se va încheia pe 18 decembrie.

Chiar dacă țara va fi luată cu asalt de fanii sportului rege, surse din poliție au afirmat pentru tabloidul britanic Daily Star că turiștii vor avea parte de o surpriză odată ce vor ajunge în Qatar: sexul va fi interzis!

Potrivit sursei citate, persoanele care nu sunt căsătorite riscă până la 7 ani de închisoare dacă sunt prinse că fac sex. „Sexul este exclus din meniu, cu excepția cazului în care veniți ca soț și soție. Cu siguranță nu vor exista aventuri de o noapte la acest turneu. Nu vor exista petreceri deloc, sincer. Toți oamenii trebuie să fie atenți la asta, în cazul în care nu vor să riște să meargă la închisoare. Practic, sexul este interzis la o Cupă Mondială pentru prima dată în istorie. Fanii trebuie să fie pregătiți”, a spus un om al legii care a dorit ca identitatea lui să rămână anonimă.

Însă și Nasser al-Khater, directorul executiv al Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar, a afirmat că persoanele trebuie să fie cât mai atente la gesturile pe care le fac: „Manifestările publice de afecțiune nu sunt privite cu ochi buni, nu fac parte din cultura noastră. Asta este valabil pentru toată lumea”.