Numai pe 11 noiembrie ai abonamentele VOYO la super ofertă! Plătești jumătate și ai doză dublă să te bucuri din plin! Ai două luni la 4 euro + TVA (redus de la 8 euro + TVA) și 12 luni la 24 euro + TVA (redus de la 48 euro + TVA). Alege oferta care ți se potrivește și Let’s VOYO!

Dacă te abonezi la VOYO, ai parte de unele dintre cele mai tari competiții sportive, precum Europa League, Conference League, Cupa Angliei sau competiții de handbal feminine și masculine, plus multe lupte din UFC. Mai mult decât atât, VOYO îți aduce și multe filme de acțiune, precum „John Wick” sau „London Has Fallen”, dar și seriale cunoscute: „Hawaii Five-o”, „Transporter” și „Cobra 11”.

În plus, toți cei care se abonează la VOYO pot vedea cu șapte zile înainte toate show-urile care sunt la PRO TV și au cucerit publicul de-a lungul timpului: „Vocea României”, „Visuri la Cheie”, „Las Fierbinți”. Mai mult decât atât, cu oferta 6+6 gratuit vă asigurați și că veți fi primii care veți putea show-ul „Survivor”, care va avea un nou sezon la PRO TV la începutul anului 2023.