Bomba zilei în sport! Fotbalistul argentinian Lionel Messi, starul echipei Paris Saint-Germain, va juca în Arabia Saudită din sezonul viitor. Angajamentul lui Messi cu Paris Saint-Germain expiră pe 30 iunie.

Potrivit AFP, campionul mondial va semna un contract „enorm” și va evolua în Arabia Saudită din sezonul viitor. O sursă saudită apropiată negocierilor a descris contractul drept unul "enorm": "Contractul este excepţional. Este enorm. Mai sunt de finalizat câteva detalii", a adăugat sursa, fără să citeze numele clubului vizat.

Atacantul în vârstă de 35 de ani ar fi primit o ofertă formală de a semna pentru clubul saudit de fotbal Al-Hilal. Presa argentiniană scrie că valoarea contractului ar fi de circa 400 de milioane de dolari pe an. Rivalul lui Messi, portughezul Cristiano Ronaldo a semnat în decembrie pentru clubul saudit Al-Nassr, contractul aducându-i circa 220 de milioane de dolari pe an.

Lionel Messi a fost răsplătit cu premiul pentru cel mai bun sportiv al anului trecut, luni seara, la Paris, în cadrul Galei Premiilor Laureus.

Foto Facebook