Un cadou demn de un campion! Lionel Messi le-a dăruit colegilor telefoane placate cu aur. Căpitanul naționalei Argentinei a comandat 35 de telefoane placate cu aur pentru coechipierii săi şi membrii stafului tehnic, după câștigarea Cupei Mondiale 2022 din Qatar, în decembrie 2022. 

Cadou special în semn de recunoștință

Fiecare telefon iPhone 14 are emblema Asociaţiei Argentiniene de Fotbal cu cele trei stele şi textul „Campionii Cupei Mondiale 2022”, potrivit iDesign Gold. În plus, în partea de sus este gravat numele de familie cu numărul de pe tricou al fiecărui coechipier.

Antreprenorul irlandez Ben Lyons, de la compania iDesign Gold, a livrat personal cele 35 de telefoane marca iPhone lui Messi, la Paris.

„Lionel este unul dintre cei mai loiali jucători şi ne-a contactat la câteva luni după finala Cupei Mondiale”, a explicat el. „A spus că vrea un cadou special pentru a sărbători incredibila victorie, dar nu a vrut ceasuri. Aşa că i-am sugerat asta şi i-a plăcut ideea”,a declarat CEO-ul companiei, Ben Lyons.

În fotografiile pe care le-au distribuit pe reţelele lor de socializare, se pot vedea telefoanele mobile pentru Ángel Di María, Nicolás Otamendi, Rodrigo De Paul, Alexis Mac Allister sau Julián Álvarez.

Ce sumă a plătit

Lionel Messi a plătit în total 197.000 de euro pentru cadourile personalizate, cu un preţ de aproximativ 5.000 de euro pentru fiecare telefon.

Foto Facebook