La începutul lunii decembrie, întreaga presă din România a notat că Liviu Dragnea și iubita lui mult mai tânără, Irina Tănase, nu mai formează un cuplu.

Despărțirea celor doi a devenit rapid subiect de tabloid, după ce jurnaliștii au făcut publice mai multe discuții intime pe care Irina Tănase le-ar fi avut cu fostul ei iubit, care între timp i-a devenit amant. Despărțiți de mai mulți ani, cei doi pare că încă au sentimente, chiar dacă tânăra a ajuns în brațele lui Liviu Dragnea, iar fostul ei partener este căsătorit și are un copil mic.

Iată mai jos o parte din dialogul dintre Irina și amantul ei, așa cum a fost postat pe site-ul Cancan:

Irina: Ți-e dor de ț***** astea? Zi drept. Trec zilele astea pe la tine să mă f*** un pic.

Amantul: Într-o zi când nu e T. M-am gândit ce să zici. Zici că mergi la salon și vin și te iau eu prin spate și spui că a durat acolo. Dar să lași telefonul acasă, se prinde ăla de locații.

Irina: O să văd cum fac să vin. Las mesaj că vine.

Amantul: Ok. Iub, te-am r****** cum trebuie?

Irina: Mi-e frică, e ăsta și mai dubios. Te sun imediat, ca să nu mai vorbim aici. Că nu vreau să mai risc.

Dacă, inițial, nu a vorbit deloc despre despărțirea de Irina Tănase, acum Liviu Dragnea ar fi făcut unele precizări la Realitatea Plus, însă fără a oferi prea multe detalii despre ruptura care s-a produs în urmă cu aproximativ trei săptămâni.

„Eu am fost mereu foarte discret cu viața mea privată. Deciziile pe care le-am luat în viața mea privată mi le-am asumat. Atât am avut de spus”, a spus Liviu Dragnea pentru sursa citată.

foto: Agerpres