Fosta soție a lui Ilie Năstase se răsfață cu o viață de lux. Brigitte Pastramă și-a luat casă de 400.000 de euro în Dubai și un bolid de 150.000 de euro. 

Și-a luat țeapă în Dubai

Brigitte Pastramă a reușit să își cumpere casa mult visată în Dubai. În urmă cu câteva zile anunța că și-a luat țeapă în Dubai, după ce a vrut să cumpere un apartament, recent, vedeta a spus că și-a cumpărat locuință în Emiratele Arabe. Un frumos imobil cu două dormitoare, în Dubai, ce valoarează 400.000 de euro.

„Am fost în Dubai în urmă cu un an. Am urmărit să achiziționez o casă. Am vrut ceva pentru mine, am vrut să am ceva al meu unde să pot evada, să scap de stres, să mă pot relaxa așa cum îmi place mie. Am avut mai multe încercări, la un moment dat m-am chinuit să recuperez avansul pe care îl dădusem pentru o locuință care nu era tocmai ok. Am apelat apoi la Mircea Brânzei, care m-a ajutat foarte mult și mi-a oferit o soluție bună. Împreună cu el am găsit o casă într-o zonă foarte bună, o casă frumoasă, așa cum îmi place mie. Este o casă cu două dormitoare. Sinceră să fiu, am vrut cu trei, dar am băgat banii în afacerile din România. Casa din Dubai a costat vreo 400.000 de euro, eu nu am optat pentru o plată în rate, am dat 70% din sumă, urmând ca peste 5 luni să achit și restul de 30%, când primesc cheia și e gata', a explicat vedeta pentru click.ro.

Pe lângă imobilul din Dubai, soția lui Florin Pastramă și-a cumpărat și o mașină electrică, Porsche, în valoare de 150.000 de euro.

„Era o achiziție pe care mi-o doream de mult și a venit acum. Am terminat un leasing și am luat un altul, am trei mașini acum. Poate trimit una chiar un Dubai. Asta nouă e electrică, a costat 150.000 de euro. E normal că dacă muncești atât să-ți faci și cadouri".

Foto Facebook