Mădălina Pamfile și-a găsit sufletul pereche. Fosta asistentă de televiziune a revenit în prim-plan după o perioadă în care a preferat să se ocupe de familia ei. Vedeta se iubește de câțiva ani cu un om de afaceri albanez, cu care nu prea se afișează. 

Mădălina Pamfile a ezitat să ofere multe detalii despre iubitul și partenerul ei de viață, spunând doar că acesta deține un iaht. Ea a afirmat că are un business și verile le petrece mereu în Ibiza.

Doamne ferește! Nu sunt foarte bogată, nu, am un business și cam atât. Iubitul meu deține un iaht și vara stăm în Ibiza”, a mărturisit vedeta.

Eleva lui Mazăre

Întrebată dacă a scăpat de porecla „eleva lui Mazăre”, vedeta a povestit că încă există persoane în mediul online care sunt axate pe acest lucru, dar pe ea nu o afectează deloc. A primit acest titlu, deoarece a apărut în compania fostului primar al Constanței, Radu Mazăre.

De când a devenit mamă, Mădălina Pamfile s-a schimbat foarte mult, prioritățile ei sunt altele acum. Face naveta între Ibiza, Ilfov și Dubai și îi poartă peste tot pe cei doi copii.

„Am două fetițe, Samira, în vârstă de 2 ani, și Sofia, în vârstă de 4 ani. Sper că am scăpat de foarte mult timp de titulatura de „eleva lui Mazăre”, deși am mai văzut pe online că au mai rămas persoane setate cu acest lucru”, a adăugat ea.

Mădălina Pamfile, „controlată” de iubit

„Tipul, din ce știu eu, este albanez.  E putred de bogat, sigur e multimilionar. Normal, e foarte discret, nu știu din ce a făcut banii respectivi, dar i-am văzut chiar eu iahtul din Ibiza. Și, când zic iaht, știu ce zic, nu e vreo bărcuță, e un vas în toată regula, a costat pe undeva la 7 milioane de euro.

Mădălina nu mișcă în front în fața lui, îl ascultă cu sfințenie și îi face toate poftele. E adevărat, și el îi oferă tot ce și-ar putea dori, mai puțin expunerea publică, la care, încă, Mădălina visează. Dar s-a mulțumit cu statutul ei, preferă să fie răsfățată și bogată, decât să fie în scandaluri toată ziua, iar așa are o viață de prințesă”, a declarat o sursă apropiată vedetei.

Foto Facebook