Madonna Louise Ciccone, supranumită „Regina muzicii pop” și cunoscută simplu drept Madonna, este în doliu, după ce Anthony, fratele ei mai mare, a murit la vârsta de 66 de ani.

Potrivit presei din străinătate, Anthony Ciccone ajunsese cerșetor și trăia pe străzi, chiar dacă sora lui celebră are o avere care se apropie de 1 miliard de dolari. În trecut, Madonna a încercat să îl ajute cum a putut, însă fratele ei a refuzat-o și s-a îndepărtat tot mai mult de familie.

Anunțul că Anthony Ciccone a murit a fost făcut de Joe Henry, cel care este căsătorit cu Melanie Ciccone, sora Madonnei.

„Cumnatul meu, Anthony Gerard Ciccone, a ieșit din acest avion pământesc. Îl cunosc de când aveam 15 ani, în primăvara vieții noastre în Michigan. După cum remarcă fratele Dave Henry, Anthony era un personaj complex. Și Dumnezeu știe că ne-am și certat de multe ori, așa cum o fac frații adevărați. Dar l-am iubit și l-am înțeles mai bine decât eram uneori dispus să spun. Dar necazurile se estompează, iar familia rămâne. Adio, atunci, frate Anthony. Vreau să cred că zeul în care a crezut fericita ta mamă, și a mea, o are acolo și așteaptă să te primească. Cel puțin pentru astăzi, nimeni nu mă va descuraja să cred asta”, a spus Joe Henry.