Vedetele internaționale condamnă invazia din Ucraina. Madonna este alături de Ucraina și de președintele Volodimir Zelenski.

Până acum armata ucraineană a rezistat eroic în fața Rusiei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Starurile internaționale s-au implicat activ în criza ucraineană și și-au exprimat public susținerea pentru poporul ucrainean care luptă pentru libertate și independență. Cântăreaţa americană Madonna şi-a exprimat susţinerea pentru Ucraina, care face faţă invaziei ruse, într-un videoclip în care aminteşte de al Doilea Război Mondial.

Sorry: "Am ascultat minciunile tale şi toate poveştile tale şi nu le mai pot suporta"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Colajul video are pe fundal remixul melodiei "Sorry", lansată de Madonna în 2006: "Am ascultat minciunile tale şi toate poveştile tale şi nu le mai pot suporta", cântă artista americană în timp ce afişează imagini cu dictatorul german, cu liderul rus şi cu cetăţeni ucraineni. 

Artista în vârstă de 63 de ani le cere fanilor să se roage pentru popoarul ucrainean. Ea a declarat că Volodimir Zelenski este un erou și cere ca întreaga planetă să fie alături de el în războiul pe care îl duce împotriva lui Vladimir Putin. 

Mesajul Madonnei este clar: "Putin a încălcat acordurile drepturilor omului care există", a scris cântăreaţa. "Putin nu are dreptul să şteargă existenţa Ucrainei. Vă susţinem, domnule preşedinte Zelenski! Invazia lacomă şi zadarnică a Ucrainei de către Rusia trebuie oprită!", a adăugat ea. "Vă rog, trimiteţi ajutor umanitar cu scopul de a ajuta milioane de cetăţeni ucraineni ale căror vieţi sunt afectate de această criză chiar în acest moment". 

Nu e prima dată când Madonna ia atitudine! În timpul unui concert din Franţa în 2012, pe un ecran gigant ea a arătat fotografia lui Marine Le Pen cu o svastică pe frunte. 

Foto Instagram