Portugalia a jucat în Liga Națiunilor împotriva Elveției, iar la meci a luat parte în tribune și un spectator special: mama lui Cristiano Ronaldo.

Deoarece meciul s-a jucat pe stadionul lui Sporting Lisabona (Estadio Jose Alvalade), club la care a debutat la seniori Cristiano Ronaldo, mama lusitanului a vrut să vadă meciul live, de la oficială. Recunoscută pentru felul în care se emoționează de fiecare dată când fiul ei joacă un meci oficial, Maria Dolores dos Santos Aveiro a ieșit în evidență și de această dată.

La fiecare dintre cele două goluri marcate de Cristiano Ronaldo, mama acestuia a fost emoționată până la lacrimi și chiar a plâns în hohote, de bucurie că fiul ei este aclamat, încă o dată, de tot stadionul.

În trecut, Cristiano Ronaldo a afirmat că i-a interzis mamei lui să se mai uite la meciurile importanet pe care le joacă el, deoarece s-a întâmplat ca de două ori femeia să leșine de emoție.

„Nu mai are voie să urmărească meciurile mari. I-am zis: «Ascultă, deja nu mai am tată. Nu vreau să-mi pierd și mama, așa că nu mai ai voie să te uiți la sferturi, semifinale sau finale». Îmi pun prietenii să stea cu ea și se apucă să se plimbe prin casă. A leșinat de două ori pe stadion. Se emoționează foarte tare, nu înțeleg de ce. Așa că nu mai are voie să se uite la meciurile mari”, spunea în trecut Cristiano Ronaldo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SPORF (@sporf)