În ultimele zile ale lunii iulie, Iancu și Culiță Sterp dezvăluiau că le-a fost spartă casa, iar hoții au fugit cu un seif în care se aflau aproxiamtiv 200.000 de euro.

Potrivit celor spuse se membrii familiei Sterp, jaful a avut loc în primăvară, însă pentru a-i lăsa pe oamenii legii să își facă treaba și să îi găsească pe hoți, Culiță Sterp, frații lui și mama lor au decis să nu facă povestea publică. Doar că poliția nu a dat de urma infractorilor, așa că familia Sterp a anunțat pe internet că oferă recompensă celor care au detalii despre hoți și despre furt.

Din păcate, nici până în ziua de azi hoții nu au fost prinși, iar Culiță Sterp nu și-a recuperat banii, așa că Geta, mama artistului, a oferit un nou interviu celor de la Playtech, prin care afirmă că știe cine ar fi unul dintre infractori.

„Sunt încă foarte supărată pe toată lumea. Nu credeam că voi apuca ziua în care ceilalți vor râde de mine în halul ăsta! Eu toată viața am știut un singur lucru: să muncesc ca să-mi câștig banii necesari existenței. Pentru asta am mers la muncă cu noaptea-n cap, dacă a fost nevoie. Nu am așteptat de la nimeni nimic și nici nu am cerșit ceva! Acum, cineva din anturajul meu și-a bătut joc de familia mea. Mi-a furat banii strânși după o muncă de ani buni. Nu mai am încredere în nimeni, nici în poliție, nici în autorități, nici în vecini. Vă spun cu mâna pe inimă că pe unul îl știu. A fost în casă mea, i-am dat să mănânce, i-am găsit un loc de muncă. Și el cum ne-a răsplătit încrederea? Ne-a spart casa, aruncând rușinea asupra noastră. Nu pot spune cine este, dar sper că vom strânge probele necesare, ca să le dovedim tuturor că nu ne înșelăm. Abia aștept ca băiatul meu Culiță să termine cu sezonul cântărilor, ca să ne putem apuca împreună să aflăm cine este vinovat de cele întâmplate în casa noastră. Momentan, recompensa promisă de către băiatul meu nu a dat niciun rezultat. Culiță m-a sunat de mai multe ori și m-a rugat să nu-mi mai fac tot felul de griji, dar eu nu pot. Nu mă voi liniști până nu voi afla adevărul. Ce să mai spun dacă poliția nu a reușit să găsească pe cineva suspect?! Nu a chemat pe nimeni la audieri în tot timpul ăsta. Singurul lucru pe care l-au făcut a fost să identifice ceva urme de ADN. Care cel mai probabil provine tot din familia noastră. Poate Iancu și-o fi suflat nasul într-un șervețel și a uitat să arunce șervețelul?! Pe-asta se bazează poliția noastră! Hoții ăia au plecat repede, nu au stat prea mult în casa noastră. Asta e convingerea mea fermă. Plus că știau foarte bine unde să caute. Aveam seiful ăla de puțină vreme la noi, din luna aprilie, deci a fost clar vorba despre cineva care a avut access la casa noastră”, a spus Geta, mama lui Culiță Sterp.