După mai multe certuri care au avut loc între ei, Daniela Onoriu și soția lui, Isabela, de care s-a despărțit, au ajuns la poliție. Ca urmare a plângerilor pe care femeia le-a făcut, oamenii legii au decis să emită un ordin de protectie, astfel că bărbatul nu a mai avut voie să se apropie de ea.

Din păcate, Daniel Onoriu a încălcat ordinul de protecție în urmă cu doar câteva zile, iar organele statului s-au văzut nevoie să îl rețină pentru 30 de zile.

Mama fostului pilot a stat de vorbă cu jurnaliștii de la SpyNews, cărora le-a dezvăluit ce s-a întâmplat și cum s-a ajuns la situația în care fiul său a fost luat de poliție.

„El a mers în seara respectivă la ea, eu eram cu avocata lui în mașină și el s-a dus cu altcineva în mașină. L-am urmărit să vedem ce face, unde merge, că nu-mi venea să cred că merge spre Isabela, cum el ne-a spus. El a mers la Isabela, a sunat la poliție ca să se autodenunțe că el e acolo jos, că el nu poate să trăiască fără ea, și a venit poliția și după l-au luat. Nu l-au luat cu cătușe. El e un om slăbit, el e jumătate la numărul de kilograme. El a fost ulterior dus la poliție, s-au luat declarații, s-au făcut investigații. El este bine acum, am stat ieri de vorbă față-n față. Am dreptul la vizită. I-am dus ce trebuie, lenjerie, pilotă, în afară de mâncare, schimburi. Urmează ca miercuri să se facă recurs, atunci se va decide dacă va mai fi arestat sau poate îi va da arest la domiciliu, asta va decide instanța. Eu consider ca mamă că nu are puterea necesară de ai face rău cuiva, el vrea doar să se împace cu Isabela și nu înțelege de unde au pornit toate discuțiile astea între ei și au ajuns atât de departe. Nu a încercat să vorbească cu noi, dar sper să facem procedurile astea legale că să pot vorbi cu ea. Vreau să o chem la mediere, chiar dacă nu se împacă, măcară să-și retragă plângerea, să găsim o cale de a scăpa Daniel. E nedrept să stea Daniel acolo, el nu e om de stat închis sau de a face rău. Dacă ei i-ar fi fost frică... La capătul străzii unde locuim noi stă ea, vis-a-vis stă fata lui, care are 23 de ani. Pe una dintre străduțe stă băiatul lui, după e blocul vărului lui Daniel. Cum ai frică de noi, când tu stai lângă noi. E o provocare asta, mai bine zis”, a spus mama lui Daniel Onoriu.