Marian Godină a ales să intre în concediu de creștere a copilului. Cunoscutul polițist recunoaște că o astfel de decizie a strânit un val de critici în mediul online. Cu toate acestea, Godină e mulțumit de alegere și mărturisește că trăiește cea mai bună perioadă din viața sa alături de micuța Maria.

„Cele mai faine clipe le trăiesc acum 

„Ne aflăm la începuturile acestei „mode” pentru că sunt din ce în ce mai mulți bărbați care aleg să intre ei în acest tip de condeciu în locul mamei. Nu sunt nici pe departe primul polițist care intră în concediu de creștere a copilului, mai am colegi mulți care au făcut asta, chiar cu ani în urmă. Nu e greu deloc și în momentul de față îmi trăiesc viața la maximum și probabil cele mai faine clipe le trăiesc acum, stând acasă alături de copilul meu(...)

Godină, unul dintre cei mai cunoscuți polițiști, a dezvăluit că primește multe critici din partea necunoscuților, însă nu se lasă afectat: La mine e o situație mai specială, eu atrag reacții urâte din simplul fapt că am devenit o persoană publică iar mulți nu se pot obișnui cu lucrul ăsta, sunt invidioși, iar acum că stau acasă și mai primesc și bani pentru asta, invidia lor a crescut”, a declarat Marian Godină la Europa FM.

Chiar dacă el este cel care are grijă mai mult de copil, Marian Godină recunoaște că nu ar putea s-o înlocuiască pe soția sa Georgiana în rolul de mamă:

„Nu aș vrea să se întețeleagă ceva greșit, în mod clar femeia nu va putea fi niciodată înlocuită ca mamă, este mult mai puternică decât un bărbat și rolul ei este mult mai conturat decât al nostru. (…) Rolul mamei tot Giorgiana îl are, soția mea, clar asta.”

Marian Godină și Georgiana și-au unit destinele în 2018. Din luna iulie 2022, au reușit să devină și părinți. Marian Godină a intrat în atenția publică în 2006, după ce posta pe rețelele de socializare mesaje la adresa unor persoane publice.

Foto Facebook