Joi, 13 ianuarie, a fost o zi neagră pentru două familii din București: un polițist a lovit pe trecerea de pietoni două fetițe, una de 13 ani, care a murit, iar alta care a ajuns în spital.

După ce a ucis-o pe fetița în vârstă de 13 ani, polițistul a fost fotografiat în timp ce o mișca pe micuță cu piciorul, pentru a vedea dacă mai este în viață sau nu. Opinia publică l-a pus la zid pe omul legii, existând multe voci care afirmă acum că autoritățile încearcă să mușamalizeze cazul, iar unul dintre cei mai cunoscuți polițiști români, Marian Godină, și-a dat cu părerea despre caz.

Acesta a scris pe site-ul personal un text intitulat „M-aș fi simțit laș dacă nu aș fi scris asta” în care îi ia apărarea polițistului ucigaș.

„Articolul nu are rolul de a-i lua apărarea polițistului, deși recunosc că îmi pare foarte rău pentru el, ci are rolul de a informa corect pe cei care caută asta în locul știrilor scandaloase. Învățămintele care pot fi trase ar fi următoarele: conduceți preventiv, fiți atenți la drum, nu la altceva; învățați copiii cum să traverseze strada corect”, a spus, printre altele, Marian Godină.