Mariana Moculescu și-a găsit încă un iubit cu bani, după despărțirea de afaceristul italian. Fosta soție a compozitorului Horia Moculescu a dezvăluit că partenerul ei, pe nume Claudiu, provine dintr-o familie bogată și este în stare să-i facă toate poftele. Cei doi sunt de aceeași vârstă și s-au cunoscut printr-un prieten comun. 

În vârstă de 54 de ani, vedeta a avut o viață sentimentală tumultoasă. După ce s-a despărțit de amorezul italian, s-a reorientat către un român, a cărui familie este una foarte bogată, deținând averi încă de pe vremea lui Ceaușescu.

„Este jumătate român după mamă și jumătate este venezuelan. Are afaceri în Mexic și locuințe, și în mai multe țări, și în Franța, și prin Africa, am înțeles. Este o persoană cu foarte mulți bani de pe vremea lui Ceaușescu, din familie bogată, deci nu s-a străduit el. Iată! Să învățăm! Una este să faci bani prin tine însuți, muncind și devenind bogat, și alta este să te trezești într-o familie bogată.

De fapt, se repetă istoria în cazul meu, pentru că eu l-am cunoscut pe italian tot așa, cu 18 case moștenite de la taică-su și maică-sa. Doamne, ce bine e să fii așa!”, a spus Mariana Moculescu.

„Am cunoscut la viața mea foarte mulți bărbați și e greu să mă mai atragă un bărbat”

„De doi ani de zile m-am despărțit de italian și am mai întâlnit bărbați, nu pot să neg, dar acum câteva zile mi-a apărut un tip în jurul vârstei mele. Prin intermediul unei prietene l-am cunoscut. Discutând așa, una alta, la final ne-am despărțit cu pupici, bezele. După am început să mă gândesc foarte mult la el. (…) Și i-am spus chestia asta după mai multe zile, într-un anumit context pe WhatsApp, și mi-a zis „nu te cred, babe”. (…) Acea scânteie a avut loc. Mi-a rămas în minte, chestie care nu se întâmplă. Am început să mă gândesc la el și să mă atragă. Foarte greu mă atrage pe mine un bărbat, pentru că am cunoscut la viața mea foarte mulți bărbați și e greu să mă mai atragă un bărbat”, a dezvăluit Mariana Moculescu.

Drama prin care a trăit Mariana Moculescu

Mariana s-a îndrăgostit nebuneşte de un afacerist italian, iar la scurt timp s-a mutat cu el în Italia. Deși a crezut că şi-a întâlnit alesul inimii, artista a dezvăluit că și-a dat seama că trăiește de fapt într-o relație toxică.

Fără familie, fără prieteni şi mai ales fără libertate, după 5 ani de relație neferifictă, în care a fost înșelată și agresată, Mariana Moculescu a reuşit să se elibereze din ceea ce numeşte temniţă şi a decis să înceapă o viaţa nouă, în România.

Foto Facebook