La sfârșitul lunii septembrie, întreaga presă nota că Adrian Mutu a pierdut procesul cu fosta lui soție, Alexandra Dinu, și că antrenorului i s-a pus poprire pe conturi, după ce nu a mai plătit pensia alimentară pentru Mario.

Potrivit tabloidelor, Adrian Mutu ar fi trebuit să achite lunar suma de 5.000 de euro, însă nu a mai făcut acest lucru, iar acum datorează aproximativ 125.000 de euro!

Contactat de jurnaliștii de la Fanatik, Mario Mutu a spus că se înțelege la fel de bine cu ambii părinți și a afirmat că, în cadrul procesului, el nu a făcut rău nimănui.

„Sunt mândru că sunt părinții mei și îi respect, dar nu ajunge pentru mine doar să fiu băiatul cuiva. Am tot respectul și toată mândria și toată iubirea față de ei. Maxim, pe viață. Mă mândresc cu chestia asta, dar nu în sensul arogant. Nu mă duc într-un club și zic că sunt băiatul lui Mutu. Din punctul de vedere al relației mele cu el, e bine. Este taică-miu, îl iubesc și sunt mândru de el. Poate nu suntem atât de apropiați cum sunt majoritatea copiilor cu părinții lor. Niciunul dintre ei nu este ipocrit. Una este ce se scrie în ziare, alta e ce se întâmplă pe bune. Eu nici nu citesc ziarele, nu mă interesează. Dar în ziare e ceva, viața reală este altceva. Ce se întâmplă în ziare nu mă interesează și nici nu vreau să știu. Nu știu, nu mă interesează. Nu e că nu vreau să zic, dar nu știu. Eu chiar le am pe ale mele. Eu nu am făcut rău nimănui, din punctul vedere al procesului lor. Tata are soție frumoasă, copil frumos, frățiorul meu, Tiago. Fiecare cu treburile lui”, a spus Mario Mutu.

Vezi și: