Recunoscut pentru show-urile de stand-up comedy pe care le face, dar și datorită lui Bobiță din „Las Fierbinți”, Mihai Bobonete este, fără doar și poate, una dintre cele mai mediatizate și cunoscute vedete din România.

Celebrul comediant, care este și jurat la „Românii au talent”, a surprins însă pe toată lumea zilele trecute, odată cu debutul Cupei României la fotbal, sezonul 2022-2023. Mihai Bobonete nu doar că a făcut parte din lotul echipei AFC Iazu, dar a și jucat titular împotriva lui CS Dinamo, pe stadionul din Ștefan cel Mare. după cum notează Fanatik. Cu această ocazie, publicul larg din țara noastră a aflat că actorul este și fotbalist!

Înainte de meci, Mihai Bobonete a făcut și glume, fiind conștient că echipa sa urmează să piardă. Și chiar așa a fost: Dinamo s-a impus cu 8-0.

„Începem cu stângul, ținând cont că eu sunt titular, acum să vedem. Contează cu cine mă schimbă. Nu ne e frică de nimic, ne-am dat cu cremă, avem benzi legate. Deși sunt un cunoscut fan al Craiovei, e un vis devenit realitate să joc pe acest stadion, mai ales că e unul dintre ultimele meciuri jucate aici. Noi suntem o echipă de prieteni, care ne distrăm jucând fotbal, cei de la Dinamo au pretenții mai mari. Pentru noi este o performanță că am ajuns până aici, iar grătarul de după meci îl vom face indiferent dacă câștigam sau pierdeam. E o tradiție a echipei noastre. Grătarul oricum să dă, indiferent de rezultatul. Pe noi meciul ne încurcă”, a spus Mihai Bobonete, înainte de meci.