După ce a câștigat foarte mulți bani din muzică, Mihai Trăistariu a luat decizia de a investi în imobiliare: și-a cumpărat mai multe apartamente pe care le închiriază.

Iar dacă anii trecuți nu a stat foarte bine din punct de vedere financiar, deoarece nu a avut prea mulți chiriași, se pare că în 2022 norocul i-a surâs artistului. Mai ales că Mihai Trăistariu are foarte multe imobile la malul mării, iar vremea frumoasă a venit.

Într-un interviu pentru Playtech, celebrul cântăreț a dezvăluit inclusiv câți bani va câștiga din închirieri anul acesta. Iar suma nu este deloc una mică!

„Dacă mi-ar fi spus cineva acum patru ani, când am decis să investesc în lumea turismului, că voi cunoaște succesul atât de repede, nu l-aș fi crezut! I-aș fi zis mai degrabă să nu mai glumească pe seama mea. Dar lucrurile au luat o întorsătură aparte anul acesta. Niciodată nu am avut atâtea rezervări de la finele lunii aprilie. De obicei, luna aprilie nici nu o luam în calcul, iar pe luna mai încasările erau zero, în bilanțul final! Paștele și data de 1 mai au jucat însă, de data asta, un rol important în viața mea. Probabil că și după povestea asta cu pandemia oamenii și-au dorit foarte tare să fugă de acasă! Acum urmează weekendul de Rusalii și am totul ocupat!Anul acesta, ca niciodată, am avut rezervări din aprilie până la mijlocul lunii septembrie. E drept că și prețurile mele sunt acceptabile. Prețul unui apartament în plin sezon, în Mamaia Nord, este de 500 – 600 de lei pe noapte. La mine, el este de 350 de lei. Până anul trecut rămâneam, în medie, după ce achitam salarii și impozite cu circa 20.000 de euro. Anul acesta îndrăznesc să sper că voi avea parte de un câștig final de 30.000 de euro. Nu pot decât să mă bucur, știind că mai am de achitat băncii 2 miliarde de lei vechi”, a spus Mihai Trăistariu.