Frumusețea vinde mai mult decât talentul, este de părere Mihai Trăistariu care critică talentul muzical al Antoniei. Invitat la un podcast, fostul reprezentant al României la Eurovision a vorbit despre situația în care se află industria muzicală în ziua de astăzi.

Cum funcționează succesul muzical în România

Solistul susține că artistele care își expun trupul fără inhibiții în videoclipurile muzicale au cele mai multe vizualizări din partea fanilor. 

„Antonia e frumoasă, o dorești sexual. După mine nu e vreo megavoce. Nici nu are hituri… alambicate. E frumoasă și are concerte. Pentru că e frumoasă. Te gândești la ea, așa, într-un fel.. Sexul vinde în showbiz. De aia fătucile astea vin despuiate, așa prinde mai bine videoclipul.

Sexul înseamnă să atragi sexual. În videoclip, prin cuvinte, să te dorească publicul. În pat! Nu glumesc! (…) De aia se fac ele, se aranjează, se botoxează, ca să atragă. Se uită așa (senzual, n. red.), iar atunci bărbații… se mai uită o dată la videoclip, de cinci ori. Și își fac vizualizările”, spune Mihai Trăistariu în cadrul podcastului. 

În cadrul podcastului, artistul a vorbit și despre propriul succes și l-a menționat aici pe Costi Ioniță.

El (Costi Ioniță, n. red.) este mai mult afacerist decât cântăreț. Întotdeauna am spus asta. El știe, că nu excelează cu vocea, el era bun pe manele, mai scoate câte ceva… El, cu străinii, face doar o strofă, bagă o Forța, mai cântă un vers și gata. Nu a strălucit vocal vreodată, dar pe partea de compoziție și orchestrație rupe. El e bun manager, e un băiat foarte deștept, știe să vândă. Eu îi mulțumesc toată viața, el m-a găsit la Valahia. Eu nu mă vindeam singur, eu nu aveam carieră dacă el nu punea mâna pe mine. Norocul meu este Costi Ioniță”

Foto Facebook