Mihai Trăistariu se declară cu adevărat fericit după ce a scăpat de datoriile de la bancă. Artistul a anunțat pe rețelele de socializare că a făcut mari eforturi pentru a achita la bancă creditul în valoare de 500.000 de lei pe care îl luase în urmă cu mai bine de trei ani, chiar înainte de pandemia de COVID-19.

După o lungă perioadă de eforturi pentru a achita creditele la bancă, solistul și-a găsit liniștea în sfârșit. Cântărețul a subliniat că acesta a fost un credit pe care s-a luptat ani de zile să îl ramburseze.

„Tocmai am lichidat la bancă un credit de 5 miliarde de lei vechi, de 500.000 de RON, luați înainte cu 2-3 luni de pandemie. Un credit care mi-a mâncat creierii, viața, sufletul și timpul, un credit cu care m-am lăudat și în același timp l-am plâns pe Facebook și pe toate rețelele de socializare ani la rând, pentru că din cauza lui mi-am vândut casa din Constanța, în care am locuit”, a mărturisit cântărețul.

Mihai Trăistariu a dezvăluit că a fost nevoit să-și vândă casa pentru a face față datoriilor. „A trebuit să îmi fac repede situația, să dau casa, să dau niște bani acolo ca să mai scad din rate și astăzi a fost ultima rată. Și uite așa am ajuns cu datoriile la 0. Din momentul acesta, sunt un om fericit, pentru că am 0 datorii, așa că pot să mă apuc să strâng niște bănuți”, a mai adăugat el.

Ce planuri are

Trăistariu s-a săturat de viața agitată și e hotărât să se mute la țară, la pădure.

„Vreau să încep să strâng niște bani, pentru că undeva în toamnă vreau să încep să tatonez pentru un teren. Vreau să îmi cumpăr un teren, tot în județul Constanța, undeva la țară. Vreau să îmi fac o pensiune, vreau să îmi fac casă, vreau ceva, nu știu, dar undeva cât să nu mai stau în oraș”, a spus el

Foto Facebook