Mihai Trăistariu a semnat deja contractul pentru Revelion. Cântărețul a primit o ofertă de nerefuzat și a acceptat fără să stea pe gânduri. Solistul va cânta pentru miile de români care au ales să petreacă noaptea dintre ani în stațiunea bulgărească Albena.

„Am bătut palma cu mai multe resorturi din stațiunea Albena. E vorba despre asemenea trei resorturi care au avut ideea de a organiza un Revelion mai special pentru români. Cum ideea lor a avut succes, s-au gândit apoi la niște showuri mai aparte și așa au ajuns și la mine”, afirmă Mihai Trăistariu pentru playtech.ro.

Mihai Trăistariu va cânta la Albena, de Revelion, pentru 6.000 de euro

Artistul, în vârstă de 43 de ani, a acceptat pe loc oferta bulgarilor: „Fiecare dintre cele trei resorturi mi-a oferit câte 2.000 de euro, net. Ca atare, voi încasa 6.000 de euro pentru prestația mea!”

Oferta e una foarte bună. Am să vă explic și de ce nu am avut ezitări în a semna contractul. Experiența îmi spune că pe Valea Prahovei, pentru un eveniment similar, aș fi încasat între 500 și 1.000 de euro. Ca să fac o medie, aș fi ajuns poate la 1.500 de euro, hai 2.000 de euro, cu mare indulgență. Fiindcă prețurile la noi sunt mai mici. Așa, la bulgari voi câștiga de trei ori mai mult!”, adaugă el.

Cu banii câștigați, Mihai Trăistariu vrea să-și achite creditul la bancă:„Dacă lucrurile vor decurge bine pentru mine, în sensul că voi avea parte de concerte și pe în cursul lunilor decembrie și ianuarie, atunci trag speranță că voi reuși să-mi achit integral creditul la bancă. Și asta chiar în prima parte a lunii ianuarie!

De când cu spaima trasă recent în pandemie, chiar în vara anului 2020, când m-am trezit fără niciun ban și fără posibilitatea de a participa la diverse spectacole, cum eram obișnuit, am devenit mult mai atent cu banii pe care-i câștig.

Sunt mult mai calculat, ba chiar am renunțat să-mi mai cumpăr la fel de des cum o făceam înainte cămăși sau pantofi!”.

Foto Facebook