Liam Hoekstra, care a primit porecla de Mini Hulk în urmă cu mai mulți ani și a fost supranumit „cel mai puternic copil din lume”, a ajuns de nerecunoscut.

Acum în vârstă de 19 ani, tânărul american din Michigan a decis să se lase de sală și s-a apucat de hochei pe gheață, iar acest lucru l-a făcut să nu mai aibă mușchii pe care îi avea în copilărie, la vârsta de trei ani, și care îl făcusere celebru pe tot globul.

Potrivit celor de la Daily Star, Liam Hoekstra joacă hochei la Muskegon Junior Jacks și nu mai amintește deloc de micuțul pe care îl vedeam în anul 2014 în documentarul „The World’s Strongest Toddler”.

Pe pagina lui de Facebook, cel poreclit în trecut Mini Hulk are inclusiv poze în echipamentul de hochei, semn că iubește foarte mult sportul pe care îl practică în prezent.

Pe când avea doar un an, „cel mai puternic copil din lume” putea să facă inclusiv flotări, iar medicii au descoperit că Liam Hoekstra suferă de o afecțiune extrem de rară, iar persoanele care o au ajung să aibă cu 40% mai multă masă musculară decât un om normal.