Campionatul Mondial de Fotbal din 2022 a adus-o din nou în centrul atenției pe Ivana Knoll, fostă finalistă la Miss Croația în 2016.

Ivana Knoll a apărut în tribunele stadioanelor din Qatar îmbrăcată sumar, fix la fel cum a apărut și în 2018 la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia. Doar că acum a creat mai multe controverse, ținând cont de locul în care se desfășoară competiția sportivă.

Așa cum era de așteptat, la fiecare apariție a ei, Ivana Knoll devine ținta fotografilor profesioniști, iar imaginile cu ea apar peste tot pe internet, în toate colțurile lumii. Însă nu doar cei care sunt fotografi de profesie o pozează pe tânără, ci și arabii care se află în tribunele stadioanelor pe care joacă naționala Croației.

Spre exemplu, zilele trecute s-a viralizat pe internet un colaj în care se poate vedea cum, după ce Ivana Knoll trece de câțiva arabi, aceștia scot telefoanele mobile și o fotografiază de la spate. Urmărită de peste 1 milion de persoane pe Instagram, tânăra chiar s-a lăudat pe platforma de socializare cu acest colaj devenit deja celebru.

Însă, dacă internauții s-au grăbit să afirme că este normal ca bărbații, indiferent de religie sau de țara din care provin, să o fotografieze din toate unghiurile pe finalista Miss Croația 2016, antreprenorul Mohammed Hassan Al-Jefairi, din Qatar, a dezvăluit că acei fani arabi făceau pozele pentru a le preda autorităților!

„În caz că vă interesează, o pozau pentru că nu erau de acord cu felul în care ea s-a îmbrăcat, nu pentru că le plăcea cum arată. S-a afișat într-un mod care nu se potrivește cu cultura din țara noastră. Orice cetățean qatarez vă poate confirma acest lucru. O fotografiau probabil pentru a face o plângere împotriva acesteia”, a scris Mohammed Hassan Al-Jefairi pe Twitter.