Samantha Hartsoe, o tânără abia mutată într-un nou apartament din New York, a avut parte de o întâmplare care s-a viralizat rapid în mediul online.

Anul trecut, în luna martie, ea a postat pe YouTube un clip video care durează mai mult de trei minute în care le spune internauților că, deși căldura este pornită la maximum, în apartamentul ei este foarte frig.

După mai multe investigații prin locuință, Samantha Hartsoe a ajuns la concluzia că un aer foarte rece vine din baie. Astfel că a dorit să vadă ce se întâmplă acolo și a ajuns să cerceteze amănunțit oglinda și peretele din spatele ei. Iar tânăra americancă a avut un adevărat șoc!

Potrivit celor spuse de ea, în spatele oglinzii din baie se afla o gaură foarte mare, prin care se putea vedea în apartamentul vecin, în care nu locuia nimeni și părea abandonat.

Alături de mai mulți prieteni, Samantha Hartsoe a intrat prin gaura din perete și a mers în apartamentul vecin, filmând întreaga scenă. Apoi, ea a revenit în locuința ei și a postat totul pe internet.