Lidia Gabriela, o tânără de doar 23 de ani din Mexic, a avut parte de o moarte șocantă, după ce a sărit din mers dintr-un taxi în care se afla.

Potrivit jurnaliștilor de la El Pais, Lidia Gabriela s-a urcat într-un taxi din zona Iztapalapa (Mexico City), pe 1 noiembrie 2022, în jurul orei 17.00, iar după ce a mers aproximativ 3 kilometri, i-a scris iubitului ei că șoferul o duce în altă direcție decât i-a cerut ea și o suprataxa. După ce a mers în jur de 20 de minute în taxiul care se îndrepta către gară, tânăra a luat decizia de a sări din mașina aflată în mers. Un gest care i-a fost fatal!

„Mulți oameni au auzit-o cerând ajutor, dar, din păcate, nimeni nu a putut face nimic”, a spus Diego Maldonado, fratele tinerei. Din câte se pare, Lidia Gabriela se temea că va fi răpită și din această cauză a sărit din mașină.

În aceeași zi în care tânăra de 23 de a murit, mai mulți bicicliști au găsit într-o altă zonă din Mexico City cadavrul unei fete care cu doar câteva zile se urcase într-un taxi și dispăruse fără urmă!