Considerată ani de zile ca fiind una dintre cele mai cunoscute și mediatizate femei din România, Monica Tatoiu este din nou în centrul atenției.

Profesoară de matematică la bază, Monica Tatoiu a condus și una dintre cele mai cunoscute companii de cosmetice din România, și s-a făcut cunoscută ca femeie de afaceri. Acum, într-un interviu pentru Viva, ea a dezvăluit ce pensie are de la statul român: „Am o pensie de 12.000 de lei de la statul român și nu din aia specială, pentru că mi-am plătit mereu taxele și impozitele și nu am acceptat să fiu plătită la negru”.

În trecut, pe rețelele de socializare, Monica Tatoiu a dezvăluit și care a fost primul ei salariu, dar și ultimul. „Eu am început cu 600 de dolari salariu și am terminat cu 10.000 de euro pe cartea de muncă”, spunea ea.

Monica Tatoiu a mai vorbit despre veniturile ei și anii trecuți, când afirma că s-a apucat de muncă încă de la vârsta de 16 ani, după cum notează SpyNews: „Am o pensie mare, pentru că toate veniturile au fost trecute în cartea de muncă. Am fost obișnuită să muncesc de la 16 ani. Nu am renunțat să muncesc. Doar că acum o fac gratuit. Dau meditații pe Skype, am publicat două cărți, scriu două editoriale săptămânal, lucrez la o carte despre modul în care economicul a determinat politicul din ‘45 încoace. Acum învăț despre sistemele de înarmare. Merg la poligon la trageri”.