Într-o relație de mai mulți ani cu manelistul Culiță Sterp, Daniela Sterp, partenera lui de viață, alături de care artistul are și un copil, a luat o decizie care multora li s-ar părea cel puțin ciudată: a plecat singură în vacanță!

După cum a anunțat chiar ea pe YouTube, iubita lui Culiță Sterp nu este la prima escapadă singură în altă țară, Daniela Iliescu afirmând că, atunci când vrea să fie singură cu gândurile ei, pleacă într-o mică vacanță.

„Singură, în mașină, povestesc cu voi foarte transparent despre viața mea, așa cum e ea”, a scris Daniela Iliescu în dreptul clipului video în care își anunță fanii că a plecat în vacanță în Austria, fără Culiță Sterp.

„Știu că, de cele mai multe ori, sunt de neînțeles pentru cei mai mulți dintre voi. Mai ales pentru persoanele care nu mă cunosc. Știu că e ciudat că eu călătoresc singură, însă nu mai e nevoie să repet de ce nu pot călători cu Culiță. Consider că fiecare om trebuie să își urmeze cursul vieții lui. Și dacă eu am o problemă, dacă am ceva ce ține de business sau îmi place să călătoresc, nu trebuie să o faci mereu împreună cu cineva. Chiar vă încurajez să petreceți cât mai mult timp împreună cu voi. Când cineva pleacă pentru o perioadă din viața voastră, să învățați să vă bucurați de timpul petrecut cu voi. Atunci înseamnă că ați câștigat, că fericirea ta nu mai depinde de nimeni. Să te poți bucura de lucrurile din viață singur, să poți să mergi la o cafea, să faci shopping, orice... Eu puteam acum să iau pe cineva cu mine, dar nu am luat. Am preferat să fiu eu cu gândurile mele”, a spus pe internet iubita lui Culiță Sterp.