Cu milioane de urmăritori în mediul online, fie că vorbim despre Instagram, YouTube sau TikTok, Dorian Popa este, fără doar și poate, una dintre cele mai iubite, apreciate și mediatizate vedete din România.

Actor și cântăreț, devenit cunoscut datorită „Pariu cu Viața” și „LaLa Band”, proiecte care poartă semnătura MediaPRO, Dorian Popa a avut parte de o întâmplare deloc plăcută chiar pe 1 decembrie, de ziua României.

Aflat în Turda, Dorian Popa a mers să mănânce la un restaurant aflat în apropierea salinei, însă a plecat imediat ce a ajuns la locație, deoarece se afla cu patrupedul său, Cheluțu, iar cei de la restaurant au spus că animalele de companie nu au voie în interior.

„Fraților, am început ziua asta atât de încântat... Cât de frumos e pe la salină, pe aici prin Turda. Ne-a fost recomandat să mâncăm la un restaurant lângă salină. Nici n-am intrat bine că vine o doamnă care, nu vreau să mint, a zis «Bună ziua», dar atât, direct «La noi nu este voie cu animale înăuntru». Fraților, nu-mi place să fac story-uri din astea, știți că nu vedeți la mine story-uri din astea, dar când aud de oameni cărora nu le plac animalele... Și am spus în felul următor «La mulți ani, doamnă! La mulți ani, România» și am plecat, evident! Ce suflet să ai să dai afară un animăluț din restaurant? Chiar dacă e mic Cheluțu, și dacă era un câine mai mare, cum să-l dai afară? România, trezește-te”, a spus Dorian Popa pe instastory.