Cunoscut datorită show-urilor de stand-up comedy pe care le face, Cătălin Bordea a fost invitat recent în mai multe podcasturi, inclusiv în cel al lui Bobotene, dar și în cel al lui Damian Drăghici.

Dacă în podcastul lui Bobonete a încercat să meargă într-o zonă cât mai funny, Cătălin Bordea a oferit în podcastul lui Damian Drăghici și unele detalii neștiute din viața lui. Așa cum ar fi momentul în care a fost la un pas să fie bătut de Leonard Doroftei!

„Mergeam pe slăbiciunea omului, îmi plăcea să fac asta. Doroftei era să mă bată. Mi-a rupt tricoul, m-a aruncat pe acolo. Mi-a și zis producătorul să nu zic nimic de Bute. Fix de aia am zis, prima întrebare. Ceva de genul că am invitat un boxer mai urât, pentru că Lucian Bute este ocupat cu altcineva din viața ta. Aveam și un tricou cu Bute mai frumos. Când a văzut, a cedat”, a spus Cătălin Bordea.

Este știut faptul că Leonard Doroftei și Lucian Bute nu se au la suflet, mai ales după ce în mediul online au apărut informații potrivit cărora Bute s-ar fi iubit în trecut cu soția lui Doroftei. Informații infirmate însă de toate părțile implicate.