Starul brazilian Neymar își exasperează vecinii. Fotbalistul de la PSG și-a enervat de nenumărate ori vecinii din cartierul Bougival, zonă situată în vestul capitalei Paris.

Locuitorii cartierului de lux s-au plâns de petrecerile zgomotoase organizate de fotbalistul legitimat la Paris Saint-Germain. Atacantul care locuiește într-o vilă cu cinci etaje din cartierul Bougival și-a deranjat de nenumărate ori vecinii cu petrecerile dese pe care le organizează.

Neymar este amenințat cu întocmirea unui dosar pentru tulburarea repetată a liniștii publice

Luc Watelle, primarul din Bougival, care este și unul dintre vecinii fotbalistului, a declarat despre Neymar că este "un indivit lipsit de respect. Nu a fost doar muzică de fundal, A fost extrem de enervant. Putem discuta despre asta, dar ce faci în cazul unuia care trebuie să plătească 135 de euro amendă, când el câștigă cât câștigă. Până la urmă vorm trimite o reclamație procurului pentru tulburarea repetată a ordinii publice", a afirmat primarul.

După victoria din meciul cu Toulouse, din etapa a 22-a a campionatului Franţei, brazilianul, accidentat şi absent din lot, a sărbătorit succesul punând muzica foarte tare. Vecinii au contactat poliţia municipală, iar apoi pe cea naţională, pentru a interveni. Nu a fost prima dată când Neymar a organizat o petrecere. El şi-a invitat colegii din naţională la o petrecere la el acasă, după meciul Brazilia – Tunisia, din septembrie, de pe Parc des Princes. Petrecerea s-a terminat la ora 05.00 dimineaţa.

Foto Facebook