Deja a devenit o obișnuință ca atunci când intrăm pe YouTube, în trending, să găsim în top numai manele.

Iată că de câteva zile ceva s-a întâmplat, iar primele locuri nu mai sunt ocupa de nicio manea. În momentul redactării acestei știri chiar se întâmplase un adevărat miracol, dacă îl putem numi așa: în top 6 trending pe YouTube nu se afla nicio melodie care să facă parte din acest stil muzical! Ba mai mult decât atât, două dintre clipurile video prezente în top erau melodii din străinătate, lucru rar întâlnit în ultimele luni sau chiar în ultimii ani în România pe celebra platformă.

Pe primul loc în trending, în momentul redactării acestei știri, se afla o investigație Recorder, „Puterea din umbră”, care avea 1,2 milioane de vizualizări. Și era postată de cinci zile.

Apoi, cel de-al doilea loc din top era ocupat de o animație postată pe pagina „La povești cu Jimmy”, care a adunat aproape 500.000 de vizualizări în 24 de ore.

Pe cel de-al treilea loc în trending pe YouTube în România a ajuns Miley Cyrus, cu melodia „Flowers”, care în doar trei zile a adunat peste 31 de milioane de vizualizări.

Așa cum era de așteptat, în trending se regăsește și noua melodie cântată de Shakira, în care îl atacă pe fostul ei partener, Pique. Cu peste 122 de milioane de vizualizări adunate în patru zile, melodia se află pe locul 4 în trending.

Pe locurile 5 și 6 în trending se regăsesc Andia, cu o melodie încă nelansată, „Intenționat”, pe care a cântat-o la PRO FM și care este postată pe contul de YouTube al radioului, și Nicole Cherry, cu melodia „Din cauza ta”, cântată alături de Carla's Dreams.

Iar apoi, top 10 trending YouTube este completat de patru manele.