Nicolae Ciucă a făcut dezvăluri despre viaţa sa privată. Premierul a vorbit într-un interviu despre modul cum petrece timpul liber, hobby-urile sale și pe cine preferă din echipele sportive.

Pasiunile ascunse ale lui Nicolae Ciucă

Întrebat ce face în timpul liber, premierul României a vorbit despre pasiunile sale: "Ascult toate genurile de muzică. Acum sunt la o anumită vârstă... mi-a plăcut foarte mult U2 şi îmi place în continuare. Îmi place şi muzica populară, chiar foarte mult, activităţi normale, sunt un om cât se poate de normal”, a declarat Nicolae Ciucă, pentru Antena 3.

El a menționat că este suporter al echipelor „Universitatea Craiova” și „Steaua”, „indiferent de sport”.

Nicolae Ciucă este suporter Universitatea Craiova

Șeful Guvernului a dezvăluit și care este echipa sa de fotbal preferată, un aspect strâns legat de perioada în care era în liceul militar din Craiova. Astfel, Nicolae Ciucă a rămas atașat vechii formații a Universității Craiova („iubirea alb-albastră”), dar este și susținător al clubului Steaua (echipă a Armatei), „indiferent de sport”.

Premierul a afirmat că în familie i se spune „Nicu” și că părinții săi nu s-au bucurat prea mult când a ajuns premier „pentru că probabil se așteaptau să le acord mai mult timp”.

Ciucă a mărturisit să nu a mai îmbrăcat uniforma militară din ziua în care a trecut în rezervă, spunând că uneori îi este dor să o poarte.

Foto Facebook