În plină desfășurare a Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar, presa din Marea Britanie este atentă și la mișcările pe care le fac echipele de club și fotbaliștii care își caută noi angajamente.

Devenit liber de contract după ce s-a despărțit în această iarnă de Manchester United, Cristiano Ronaldo continuă să fie unul dintre cei mai buni jucători din lume, însă ofertele pe care le primește pare că se împuținează de la o zi la alta

Jurnaliștii de la Team Talk notează că nu mai puțin de șase echipe au anunțat că nu se gândesc să îl transfere pe lusitan, după ce în presă apăruseră informații că e posibil să ajungă la una dintre ele. Mai exact, reprezetanții cluburilor Atletico Madrid, Napoli, AS Roma, Bayern Munchen, Borussia Dortmund și Chelsea au confirmat că nu sunt interesați de semnătura lui Cristiano Ronaldo.

În schimb, jurnalistul Nicolo Schira a scris pe Twitter că fotbalistul portughez a primit o ofertă de la Al-Nassr, echipă din Riad (Arabia Saudită). Iar salariul pe care l-ar putea primit este de 200 de milioane de dolari, dacă va semna un contract valabil până în 2025!

În plus, în contractul lui Cristiano Ronaldo ar fi și o clauză potrivit căreia lusitanul va fi ambasador al Arabiei Saudite în demersul de a obține candidatura pentru găzduirea Campionatului Mondial de Fotbal din 2030.