Chiar dacă au trecut mai bine de două săptămâni de când Culiță Sterp a produs un accident rutier în Cluj, ecourile incidentului se fac auzite în continuare. Iar cântărețul pare că va avea probleme mai grave!

Potrivit informațiilor apărute imediat după ce artistul a produs accidentul rutier din Cluj, Culiță Sterp s-a urcat la volanul mașinii după ce a consumat alcool și droguri, intrând în coliziune cu un alt autovehicul după ce mașina condusă de cântăreț a trecut pe culoarea roșie a semaforului.

Dacă inițial s-a spus că artistul avea 0,41 grame/litru alcool pur în sânge, cei de la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” (INML) au recalculat alcoolemia din sângele lui Culiță Sterp, iar rezultatele sunt diferite: 0,89 grame/litru alcool pur în sânge! Astfel, noile date oferite de INML sunt mai mari decât se credea inițial, așa că la dosarul lui Culiță Sterp va fi adăugată o nouă infracțiune, deoarece alcoolemia din sângele artistului este peste limita unei fapte penale, după cum notează Cancan.