Campion mondial în 2006, alături de naționala Italiei, Francesco Totti are probleme cu legea în țara lui natală.

Potrivit presei din Peninsulă, fostul fotbalist ar fi implicat într-un scandal de proporții, numele lui fiind legat de spălarea de bani pentru mai multe casinouri și case de pariuri.

Din câte se pare, tranzacțiile făcute de Francesco Totti din anul 2020 și până în prezent au fost urmărite de autorități, iar în 2022 a avut loc un schimb dubios de bani.

Fostul fotbalist italian i-a împrumutat 80.000 de euro unei rude, fără să ceară dobândă, iar traseul banilor a fost cel puțin ciudat: suma a fost virată mai întâi în contul comun al soției și fiicei celui care a cerut împrumutul, după care banii au ajuns în contul comun pe care prietenului lui Francesco Totti îl avea cu soția, ca mai apoi banii să ajungă în contul personal al bărbatului.

„Există îndoieli puternice cu privire la destinația reală a banilor trimiși către diferitele case de jocuri de noroc internaționale”, scriu jurnaliștii italieni, care mai precizează că în anul 2020, de pe două conturi care îi aparțin lui Francesco Totti au fost efectuate tranzacții suspecte cu cazinouri din Monte Carlo, Londra și Las Vegas.