Veronika Stepanova, o campioană olimpică în vârstă de 21 de ani, care a obținut medalia de aur la schi fond, a făcut o declarație șocantă.

Prezentă în fața lui Vladimir Putin, sportiva care a participat la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing a afirmat că Rusia este din nou puternică și că va câștiga. Chiar dacă Veronika Stepanova nu a spus exact la ce se referă, mulți internauți și nu numai au afirmat că ea se referea cu siguranță la războiul din Ucraina.

„M-am născut în ianuarie 2001. În faţa ochilor mei, Rusia a devenit din nou puternică, mândră şi prosperă. Nu le place tuturor, asta este evident. Dar suntem pe drumul cel bun şi cu siguranţă vom câştiga, aşa cum am făcut-o la Jocurile Olimpice. Sunt foarte mândră să primesc astăzi o asemenea onoare de la preşedintele ţării noastre. Vă mulţumesc mult pentru că aţi ridicat steagul ţării! Şi nu vom lăsa această medalie de aur să plece, asta este o promisiune”, a spus Veronika Stepanova.

După declarațiile ei, unele persoane au afirmat că, deoarece se afla în fața lui Vladimir Putin, ea a fost obligată să spună aceste lucruri. Însă există și voci care afirmă că tânăra ar putea face parte din grupul rușilor care sunt de părere că acțiunile din Ucraina sunt benefice.