Paige Spiranac, o fostă jucătoare de golf care în curând va împlini 29 de ani, este ținta atacurilor în mediul online, din cauza postărilor pe care le are pe Instagram.

După ce a renunțat la cariera de profesionistă, Paige Spiranac a devenit influencer, însă nu a renunțat deloc la pasiunea ei. Urmărită de peste 3 milioane de persoane pe Insatgram, tânăra postează pe internet clipuri care devin virale, în timp ce joacă golf. Doar că unii internauți nu sunt deloc de acord cu ținutele pe care le poartă americanca născută în Colorado.

„După cum puteți vedea, nu mă deranjează să fiu sexy. Îmi iubesc corpul și este o parte din ceea ce sunt. Cred că mulți oameni sunt deranjați pentru ținutele pe care le afișez, mai ales atunci când practicam golf. Pentru ei acest sport este atât de conservator și, dacă nu porți tricou cu guler, oamenii spun: «Ești o animatoare! Faci filme pentru adulți!». Chiar și când eram la juniori, am avut probleme la turnee, deoarece fustele mele erau prea scurte. Întotdeauna m-am îmbrăcat provocator și mă simt foarte confortabil cu asta”, a spus Paige Spiranac într-un podcast.

Însă, chiar dacă există persoane care o contestă, postările de pe Instagram ale foste jucătoare de golf sunt foarte urmărite și apreciate. Spre exemplu, unele clipuri video au peste 1 milion de vizualizări, iar fotografiile adună sute de mii de like-uri!

La un moment dat, Paige Spiranac a afirmat că unul dintre internauți i-a scris în dreptul unui fotografii: „Dacă joci, ar trebui să fie pe PornHub”. Dar ea nu a stat prea mult pe gânduri și i-a răspuns acestuia: „A purta jambiere la golf nu echivalează cu a face porno”.