Pearl Gonzalez, o fostă luptătoare UFC (Ultimate Fighting Championships) și IFC (Invicta Fighting Championships), care acum se luptă în BKFC (Bare Knuckle Fighting Championship), și-a surprins recent fanii de pe Instagram.

Născută în Chicago (Illinois – SUA) și ajunsă la 35 de ani, vârstă împlinită în această vară, Pearl Gonzalez este prezentă și pe o platformă pentru adulți, acolo unde vinde imagini sexy cu ea. Iar în urmă cu doar câteva zile a suferit o intervenție chirurgială și s-a fotografiat în spital, cu fundul la vedere!

„Operează-te, dar fă-o sexy! În sfârșit, am rezolvat aceste probleme! După rănile suferite, nu am mai putut să lupt sau să lovesc. Aștept cu nerăbdare să fiu din nou 100%. Recuperarea a început deja”, a scris Pearl Gonzalez în dreptul imaginii care a adunat câteva zeci de mii de aprecieri și sute de comentarii din partea internauților.

Cu aproape 300.000 de fani pe Instagram, luptătoarea din SUA știe cum să-și țină susținătorii aproape: postează pe celebra rețea de socializare cât mai multe imagini sexy! Iar acestea adună de fiecare dată zeci de mii de like-uri.

Însă, pe lângă imaginile sexy, Pearl Gonzalez le arată fanilor și cum arată în timpul sau după lupte. Iar acele imagini sunt de-a dreptul terifiante!