Departe de lumea tenisului de aproape un an, de când a fost despitată pozitiv la o substanță interzisă, în urma unui control făcut la US Open, Simona Halep este dorită înapoi pe teren chiar de către adversarele ei.

Ashleigh Barty, jucătoare de tenis care a ocupat locul 1 WTA în perioaada iunie 2019 – martie 2022, a vorbit pentru The Guardian despre sportiva din România, afirmând că toată lumea își dorește să o vadă din nou jucând pe Simona Halep.

Jucătoarea în vârstă de 27 de ani din Australia a afirmat că o iubește pe Simona Halep și că abia așteaptă să o vadă din nou cum joacă tenis.

„O iubesc pe Simona Halep şi o respect. Am vorbit cu ea un pic în ultimele 12 luni, doar ca să văd cum este. Este o persoană excepţională. Sper sincer că va avea oportunitatea de a spune ce are de spus şi de a explica varianta ei, pentru că mereu există două laturi ale fiecărei poveşti. Cred că v-ar fi greu să găsiţi pe cineva care să nu o vrea înapoi pe teren, făcând ceea ce iubeşte, şi anume să concureze pe o scenă mare împotriva celor mai bune jucătoare din lume”, a spus Ashleigh Barty.