Amy Christophers, o jurnalistă în vârstă de 35 de ani care lucrează la postul Racing TV, a avut parte de o întâmplare șocantă la începutul lunii iunie.

Potrivit presei britanice, în timp ce se afla la o cursă de cai și purta o rochie până la geunchi și un decolteu adânc, Amy Christophers a intrat în vorbă cu mai mulți bărbați, pentru a face un reportaj live. Doar că aceștia erau sub influența băuturilor alcoolice și nu au acționat fix așa cum se aștepta jurnalista.

„Aş vrea să-mi arătaţi cum călăriţi un cal”, le-a spus ea bărbaților, iar unul dintre aceștia i-a replicat amuzat: „Eu aş vrea să te văd pe tine călărind”!

Deși jurnalista a încercat să pară cât mai relaxată și să nu răspundă la provocările bărbaților, aceștia au insistat, iar unul dintre ei chiar a lovit-o cu palma peste fund.

„M-am simțit rușinată. A încercat să mă facă de râs în fața oamenilor. După ce camerele au fost oprite, m-am întors și i-am spus: «Crezi că ceea ce ai făcut este acceptabil?». Nu mă așteptam să merg la lucru și să fiu plesnită de un necunoscut. Nu e OK. M-a făcut să mă simt rău”, a spus Amy Christophers.