O întâmplare de-a dreptul șocantă a avut loc în această toamnă în provincia Cuenca din Spania: o româncă a fost abuzată sexual zile la rând de partenerul ei. Acesta o sechestrase și o ținea închiată într-o magazie care se afla în aceeași curte în care era și casa în care locuia agresorul.

Potrivit celor de la Nius Diario, partenerul femeii a folosit diferite instrumente pentru a o viola și a o agresa pe româncă, iar salvarea ei a fost faptul că a reușit într-o zi să își sune fratele din România cu apel video. Acesta a făcut mai multe capturi foto și a mers cu imaginile la poliția din România, acolo unde a depus plângere.

Autoritățile din țara noastră au colaborat cu cele din Spania, iar pe 25 octombrie românca a fost găsită și salvată, după ce fusese violată aproape până la moarte. Pe drumul către spital, femeia și-a pierdut de mai multe ori cunoștința și, chiar dacă nu știa limba spaniolă, ea a repetat un singur cuvânt: numele agrsorului ei!

Oamenii legii din Spania l-au găsit pe agresor la o fermă, l-au arestat și acum este anchetat pentru agresiune sexuală, sechestrare și agresiune împotriva unui membru al familiei.