O întâmplare șocantă a avut loc la începutul acestui an în comuna Ţifeşti, din judeţul Vrancea, după ce o femeie a intrat pe contul de Facebook al soțului ei.

Potrivit jurnaliștilor de la unica.md, tânăra în vârstă de 29 de ani i-a luat telefonul soțului ei imediat după Revelion, iar ce a văzut acolo a șocat-o. Din câte se pare, acesta vorbea cu altă femeie, lucru pe care soția lui îl bănuia de mult timp.

După ce s-au certat, lucru care se întâmpla des în familia lor, după cum au afirmat vecinii, bărbatul a plecat la muncă, iar femeia, mamă a doi copii, a luat o decizie radicală: s-a sinucis! Nu înainte însă de a lăsa un bilet de adio pentru soțul ei: „Bucuria pe care mi-ai făcut-o tu, ţi-o fac şi eu acum”!

„Luni, 3 ianuarie, în jurul orei 11.15, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o anexă a unei locuințe din comuna Țifești, a fost găsită o femeie decedată. Prezenți la fața locului, polițiștii au constatat faptul că femeie de 29 de ani nu prezenta alte urme vizibile de violență, cu excepția celor specifice prin spânzurare. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă și efectuează cercetări în acest caz”, arată un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.