Oana Lis a dezvăluit abuzurile la care a fost supusă. Vedeta a vorbit deschis și asumat despre traumele teribile care i-au marcat copilăria.

„Tata ţinea mâncarea ascunsă şi îmi spunea că doar el are dreptul să mănânce, că el munceşte”.

Oana Lis, în vârstă de 43 de ani, și-a dezvăluit trecutul cutremurător. Partenera de viață a lui Viorel Lis a vorbit despre familia sa, după ce a ajuns la Constanța, locul în care s-a născut și a stat timp de câțiva ani. Părinții au supus-o la abuzuri groaznice, dar Oana Lis a reușit să se vindece de trecut.

"Nu rezist sa nu scriu nimic despre asta. Sunt cea mai mândră de mine cand vin pe litoral și acum reusesc sa ma simt bine aici fără să mă mai facă amintirea trecutului sa sufăr. Sunt născută în Ct si am stat cativa ani aici cu cei care mi-au dat naștere aici in Mangalia ( nu pot să le zic părinți) El, alcoolic si puscarias ( 7 ani făcuți de pușcărie ) , ea, bolnavă spre final  și dominată si manipulata de el, in numele iubirii(l-a așteptat în toti acesti ani și îi ducea pachete la pușcărie la Poarta Albă, dar pe la mine nu trecea ...sa ma vada macar...ca eram la țară atunci...). Mă întorc cam cum m-aș intoarce la ospiciu sau mai rău in locul unde am locuit. 

Dar acum sunt detașată si pot să vorbesc liber despre asta, la o înghețată. Da, acum pot să mi-o permit sa mi-o cumpăr. Atunci, am avut o perioadă în care ma țineau nemancata. Oare de ce sunt grasuta acu si abțin cu greu la mâncare?....Una din amintiri e ca eram mica, singură acasă si mi-era tare foame...si aveam produse ca tata era bucătar dar erau puse în dulapul de sus ca doar el avea voie să mănânce din ele ca el munceste...asa ne zicea.  Și am găsit sa mi fac niste cartofi prăjiți si cum mancam eu, dau de ceva ciudat...era un mare păianjen ...in uleiul prăjit. Am dat ce am găsit la o parte si am mâncat in continuare. Piciorusele alea de păianjen pe cartofi le simt si acu in mine. Trecutul nu-l mai poti schimba dar nici nu-l poti uita si baga sub un preș. 

Poți încerca, dar nu e sănătos. Sanatos e sa conștientizezi asta, să discuti, să ventilezi se zice, să faci terapie. Altel corpul incepe corpul sa somatizeze sub forma de atacuri de panică, anxietate si boli clinice somatice ...ca la un sindrom post-traumatic pana nu scoti acea tensiune acumulată în tine, nu te simti eliberat. Azi ma simt eliberată , nu a fost vina mea, sunt recunoscătoare ca sunt aici si acum, liberă", a scris Oana Lis într-o postare emoționantă pe Facebook.

Foto FACEBOOK