Oana Radu s-a mutat în casă nouă. Artista este super încântată de cum arată cuibușorul ei de nebunii. Vedeta a reușit  astfel să-și îndeplinească cea mai mare dorință.

A investit toți banii în casa visurilor ei

Oana Radu a arătat tuturor fanilor de pe rețelele de socializare imagini din noua ei locuință.

„Tapetul este superb. Uitați cât de frumoasă este și lustra. Patul este piesa de rezistență din dormitor. Patul este exact așa cum îl vedeți, cu toată tapiseria asta de pe perete. Este absolut divin! Ieșim din dormitor și avem această superbă canapea și o lustră divină. Intrăm în baie, însă momentan nu sunt așezate cum trebuie. Sufrageria arată absolut divin.", le-a spus cântăreața fanilor.

@eusuntoanaradu Vibe-ul din dormitorul nostru ! ❤️ Patul este de la @aigisofabed , noptierele de la Mob Comfort Craiova, obiectele de iluminat de la Luxera Lightning ❤️ Insta - eusuntoanaradu ???????? #oanaradu #home #homedecor #bed #bedroom #design #4u #tiktok #artist #foryou #candamozigrea ♬ Aesthetic - Gaspar

Artista și iubitul ei, Cătălin Dobrescu, au investit o sumă destul de mare în apartamentul de lux. Imobilul nu este aranjat în totalitate, dar rezultatul este uimitor, spune solista.

"Suntem la un 90 la sută gata, mai sunt mici chichițe de reparat, câteva detalii, dar eu zic că se rezolvă rapid. A ieșit super casa, exact cum ne-am dorit. Mă uit în jur și nu-mi vine să cred că este casa noastră. Am muncit foarte mult pentru ea și cred că toți oamenii care au trudit din greu pentru viețile lor știu ce înseamnă asta."

De la mâncarea primită pe tren la apartamentul visurilor în București

În cadrul unei emisiuni TV, Oana Radu a povestit cât de grele au fost începuturile vieții în București, după ce ea s-a mutat din Craiova. 

”Când am venit aici, a fost foarte greu pentru mine și îmi amintesc și acum de momentele în care mami îmi trimitea mâncare pe tren că nu aveam bani, așa că, pentru mine, chiar e o mare performanță că mi-am luat apartamentul visurilor mele în București”

Foto Facebook