Oana Roman s-a hotărât să se mute din vila în care a locuit cu Marius Elisei. În toamna anului trecut, vedeta a  pus un anunț prin care se arăta dispusă să vândă sau să închirieze locuința, apoi s-a răzgândit. 

După despărțirea de iubit, Oana Roman vrea să se mute cu fiica ei într-o casă mai mică. Motivul, după cum spune ea, este că imobilul are o suprafață mult prea generoasă și este greu de întreținut.

 „Au venit patru femei la curățenie și nu le-a ajuns o zi”

„Este evident că, în momentul acesta, sunt doar eu cu Isa într-o casă foarte mare, de 300 mp2 și 1000 de metri de teren. Evident că e mult prea mult decât ce avem noi două nevoie! Mă gândesc la varianta s-o vând. Ori o să o închiriez și mă mut eu într-una mai mică. Ori, la un moment dat o s-o vând și o să-mi iau două mai mici! Vom vedea', a spus Oana Roman, potrivit click.ro.

Pentru vila de lux din Tunari, fiica lui Petre Roman a apelat la o firmă de curățenie: „Cu facturile a fost ok cumva, pentru că vila e foarte bine construită, e foarte bine izolată, nu pierde căldură. Nu am consumat foarte mult. Facturile nu pot să spun că m-au dat peste cap. Doar că e vorba de spațiu, gândește-te cum e numai să faci curat într-o astfel de casă! Am angajat o firmă care vine să-mi facă curățenie generală. Păi, au venit patru femei și nu le-a ajuns o zi!'.

Pentru imobilul din Tunari cere jumătate de milion de euro

Vila din Tunari are patru dormitoare, două sufragerii și două băi. În anul 2019, Oana Roman a dat 160.000 de euro pe casa din Tunari, iar acum vrea să o vândă cu aproape jumătate milion de euro.

„Ne-a rămas mare casa. O vând sau o închiriez. Tunari la 200 m de ieșirea spre centură sau Pipera. 1000 mp teren, 340 mp desfășurați interior. 4 dormitoare, două sufragerii, dressing, două băi, 3 garaje, beci. Interior renovat în 2019. Livadă cu pomi. Curtea necesită o mică investiție în gazon și alei. Vânzare 480.000 de euro Închiriere – pretabil școală, grădiniță, after school, birou sau rezidential. 2500 de euro pe lună”, a scris Oana Roman  în urmă cu ceva timp.

Foto Facebook