Considerată mulți ani ca fiind una dintre cele mai mediatizate vedete din România, Oana Zăvoranu a dispărut de ceva vreme din lumina reflectoarelor. Iar atunci când a reapărut, nu a fost deloc într-un mod cum și-ar fi dorit ea: presa tabloidă a notat că ea și Alex Ashraf, soțul ei, ar fi la un pas de divorț.

Însă cum s-a ajuns la această concluzie? Din câte se pare, bărbatul ar fi fost surprins în timp ce se afla în oraș cu o domnișoară misterioasă, după care a mers acasă la ea. Doar că Oana Zăvoranu, chiar dacă nu a confirmat sau infirmat că are probleme în mariaj, a dat de înțeles că relația ei merge mai departe, orice ar fi.

„Trădarea și momentele grele pe care le traversez nu se referă și nu au legătură cu soțul meu. Ca să nu mai orbecăie presa și să fiți și voi corect informați”, a fost mesajul pe care Oana Zăvoranu l-a transmis pe instastory, după ce în urmă cu doar câteva zile avusese o reacție din care se înțelegea că ar avea probleme: „N-am murit! Mă confrunt cu probleme grave, pe care, cu ajutorul bunului Dumnezeu, le voi depăși. Așa se întâmplă când taci, crezi în «prietenii» mizere și te lași furat de «hoții care strigă hoții» sau de «frați și surori», chiar dacă natural nu îi ai. Voi fi mai activă, pentru că am tăcut și am îndurat ca un martir. Adevărul întotdeauna triumfă”.