Oreste a dat Bucureștiul pe Călărași. Fostul om de televiziune a renunțat la Capitală și s-a mutat la țară, unde și-a construit o căsuță ca în povești. Oreste a publicat pe contul său de Facebook un clip video cu locuința sa. El mărturisește că vila cu 5 camere l-a costat 60.000 de euro.

Este extrem de fericit cu alegerea făcută

Mutarea în satul Fundeni din Călărași i-a adus multiple schimbări, toate pozitive: ”Când am venit acum șase ani aici, eram plăpând, stresat, obosit, încuiat, nervos, fără niciun simț practic. Mi-au trebuit doi ani de trudă cu pământul, cu livada, cu animalele, să simt și să mă bucur și eu de aerul ăsta curat, de liniște și de ritmul total aparte față de București, ca să îmi revin. Vă spun sincer, acum parcă sunt mai tânăr cu 10 ani”, a povestit Oreste.

Oreste: „M-am mutat la țara si asta m-a salvat! Cu doar 60.000 de euro am construit o casa cu 5 camere la 17 km de București”

Timp de doi ani de zile, jurnalistul și soția lui, Liliana, au locuit în casa socrilor, în satul Fundeni. După ce familia s-a mărit, fiica jurnalistului a adus pe lume un băiețel, acesta a decis că este momentul să mărească și locuința.

„Socrii mei aveau o căsuță la 17 kilometri de București, în satul Fundeni, de unde începe județul Călărași. Am locuit doi ani doar eu cu soția mea în căsuța mică, de povești. A fost superb!

Când s-a născut nepotul meu Bebone, am hotărât să lărgim clanul și m-am apucat împreună cu socrul meu și ginerele meu cu cârca, împreună cu niște ajutoare mult mai pricepute decât noi să ridicăm o altă casă, ceva mai mare, în aceeași curte”.

„Am vândut un apartament din București și cu nici 60.000 de euro am ridicat o căsuță cu trei camere la parter și două camere semimansardate. Avem o curte de 2.000 de metri pătrați, trei câini, 3 pisici și vreo 30 de pomi fructiferi. Din care facem tot feluri de compoturi și dulcețuri excepționale."

Foto FAcebook