Liderul AUR George Simion se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă, care va avea loc sâmbătă, 27 august, la Măciuca, judeţul Vâlcea.

Liderul AUR susține că nuntașii vor avea parte de surprize, inclusiv un balon cu aer cald. „Salutare la toată lumea de aici din Vâlcea. Avem o surpriză pentru cei care vin sâmbătă cu copiii. Vom avea ateliere de călărit. Avrem o herghelie de 10 cai și instructori. Vom avea ateliere de păpuși, animatori. Acum se taie iarba, o să avem și ateliere de sculptură, un spectacol cu daci și romani și un spectacol ecvestru.

La ora 12.00 avem cununia religioasă. O să avem și un balon cu aer cald pentru cei care nu vor să meargă până în Cappadocia să vadă lumea de sus. Astăzi este ultima zi în care se pot lua brățările”, a declarat George Simion.

Mâncare și băutură pentru invitați

La capitolul mâncare, invitații vor putea savura tocană de vânat preparată într-un ceaun de două tone, grătar de berbecuț și porc, mititei. Berea și vinul (alb și roșu) vor fi oferite la pahar în aceeași zonă unde se servește și mâncarea.

Phoenix îi cântă lui George Simion

Nicolae Covaci, liderul Phoenix, a confirmat că legendara formație va concerta, sâmbătă seară, la nunta liderului AUR, George Simion. Muzicianul a evitat să ofere mai multe detalii, afirmând că managerul formației este cel care a făcut aranjamentul. 

”Nu știu dacă e nuntă sau înmormântare. Vorbiți de concertul de mâine (n.r. sâmbătă) seară, nu? E în Vâlcea, undeva, da?  Concertăm, după care am plecat din țară, în Spania. Organizatorii știu mai bine ce și cum. Nu eu semnez, avem organizatori care se ocupă, eu vin din Spania să cânt. Am auzit că sunt 10 mii de oameni, eu mă bucur, pentru ei cânt, pentru poporul ăsta, pentru publicul nostru. De aia vin aici, să cânt”, a transmis Covaci pentru g4media.ro.

Surse apropiate trupei spun că s-a semnat încă din luna iunie contractul pentru acest concert, însă atunci nu s-a explicat clar  despre ce eveniment este vorba. Contractul a fost semnat de Nicu Covaci și o firmă care organizează evenimente și s-a spus că este un eveniment ”open-air”, încasându-se și un avans.

În spațiul virtual au apărut și apeluri ca cea mai mare formație românească să nu-și asocieze numele cu un astfel de eveniment.

Foto FACEBOOK