În urmă cu aproximativ trei luni, George Burcea pleca în SUA alături de Viviana Sposub, cea care i-a devenit iubită în cadrul emisiunii „Ferma”, de la PRO TV.

Chiar dacă presa tabloidă a scris că actorul și-a închiriat un apartament în New York, iată că acesta s-a întors recent în România, iar motivul este unul destul de emoționant! Lui George Burcea i s-a făcut dor de familia lui, în special de cele două fetițe pe care le are cu Andreea Bălan.

„Am vrut foarte tare să văd copiii. Am făcut filme și-n India, în Germania, peste tot în Europa. Dar, pentru mine, cel mai important proiect de până acum, cel mai bun, cel mai important rol, deși nu am avut unul foarte mare, e cel de majordom, esențial pentru Familia Adams. Distribuția este extraordinară, iar dacă acum 10-12 ani mi-ar fi spus cineva că voi juca alături de Catherine Zeta-Jones și de Luis Guzman, iar regizorul va fi Tim Burton, aș fi râs cu lacrimi. Dar iată că munca, încrederea, perseverența și poate norocul, ca să nu spun talentul, și-au făcut efectul. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru aceste proiecte și mă rog să îmi dea sănătate și putere să trec peste toate greutățile ce îmi ies în cale și să muncesc cu la fel de mult spor. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat și-mi dă. Încă am proaspătă în minte imaginea unui băiețel din Puțureni care era fascinat de cinematografie și de actorii pe care îi vedea pe TVR, abia după ce termina treaba la animale. Mi se pare încă ireal că tot el, după vreo 25 de ani, își urmează visul și joacă acum alături de Catherine Zeta-Jones, Luis Guzman, Christina Ricci și lista nu se termină aici, sub bagheta magică a lui Tim Burton. Toate se așază așa cum trebuie! Mă simt binecuvântat”, a spus George Burcea într-un interviu pentru Impact.